BABY PINK SNEAKERS

perjantai 24. maaliskuuta 2017


Mä olen haaveillut tällaisista vaaleanpunaisista treenikengistä jo aika kauan ja nyt mä ne löysin! Vieläpä edullisesti. Tottakai jotkin Niken Airmaxit olis olleet upeat, mutta vähän sama homma kuin iPhonen kanssa, mä en viitsi maksaa merkistä kovin paljoa ylimääräistä..

Nämä kaunokaiset kävin hankkimassa Stadiumista ja iloiseksi yllätyksekseni kassalla myyjä sanoi, että minulla on käyttämättä 30 % alennus ja että haluaisinko käyttää sen nyt. Halusinhan minä. Siispä lähdin kotiin onnellisena vajaat 30e maksavien vaaleanpunaisten treenikenkien kanssa. Vielä näin aluksi talviaikaan käytän kenkiä vain salilla, mutta keväämmällä ja kesällä kengät näkyvät mun päällä varmasti ihan katukäytössä. Mä en kestä miten suloiset nää on!


♥ Anni

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Blog Design by Get Polished | Copyright © Dazzling and Things
BACK TO TOP