KASVIEN HYÖTY SISÄTILOISSA

torstai 23. maaliskuuta 2017


Kasvit paitsi koristavat monia koteja kauneutensa vuoksi, myös monen tietämättä puhdistavat hengittämäämme ilmaa. Ilmaahan me hörpimme vuorokaudessa noin 10 000 litraa, josta melkoisen suuri osa on sisäilmaa. Nimittäin n. 90 % ajastamme vietämme sisätiloissa (ellei satu olemaan se onnekas biologi joka saa touhuta ulkona kartoitusten ja selvitysten parissa päivät pitkät). Silloinhan sisäilmanlaadulla on suuri merkitys, eikö vain?

"Ihmisiä ei ole luotu hengittämään synteettistä sisäilmaa, joka on täynnä erilaisia kemikaaleja. Tarvitsemme luonnollisen raikasta sisäilmaa." -Naava

Sisäilma sisältää usein ulkoa tulleita saasteita, sekä sisätilojen pinnoista irtoavia partikkeleita, jotka saattavat olla hyvinkin haitallisia terveydelle. Näkyvimpiä merkkejä huonosta sisäilmanlaadusta on väsymys. 

Naava on nuori, trendikäs ja vauhdikkaasti kasvava yritys, joka tuottaa viherseiniä niin työpaikoille, kuin ykistyisiin koteihinkin. Viherseinät ovat täysin omatoimisia, puhdistavat ilmaa meidän hengitettäväksemme ja ovat lisäksi hirmu nättejä.

"Kasvien juuret puhdistavat kaiken mitä mekaaniset ilmanpuhdistajat eivät voi. Naava-älyviherseinässä jokainen kasvi puhdistaa ilmaa yli 100 kertaa tehokaammin kuin normaalit viherkasvit." -Naava

Raikas ilma pitää yllä vireystasoa ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tätä minä sanoisin uudeksi innovaatioksi!

♥ Anni

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Blog Design by Get Polished | Copyright © Dazzling and Things
BACK TO TOP