MEIDÄN OLOHUONE

maanantai 3. huhtikuuta 2017

Me ollaan nyt asuttu Jyväskylässä ja tässä nykyisessä asunnossa kohta jo vuoden ajan. Kun 2015 syksyllä muutimme Jyväskylästä pois, en uskonut meidän enää palaavan tänne. Näin ainakin olimme suunnitelleet. Tänne jäi tietysti ihania ystäviä ja täällä vieraillessamme kaikki houkuttelivat meitä takaisin. Kuinka ollakkaan keväällä 2016 Joni sai täältä töitä ja ei sitten muuta kuin muuttohommiin ja kohti Jyväskylää. Mainio päätös kyllä, täällä kun on tutut maisemat ja mahtavia tyyppejä!

Tämä meidän asunto on suunilleen saman kokoinen (eli yhtä pieni) kuin edellinen asuntomme Jyväskylässä, vain 200 metrin päässä vanhalta asunnolta. Tämä on aivan keskustan reunamilla, joten palvelut ovat hyvinkin lähellä. Tässä on hyvä pohja ja lisäksi asunto on ihanan valoisa. Pieni kuitenkin ja tulevaisuudessa haaveena onkin ostaa ihan oma asunto, kunhan työasiat selkeytyvät.

Sisustuksessa pidän vaaleista sävyistä, joita voi sitten piristää väreillä. Tällä hetkellä olen kuitenkin tykästynyt kokonaan vaaleaan sisustuksessa. Varmaankin myös sen vuoksi, että tämä pieni asunto näyttää edes hitusen isommalta vaalealla sisustuksella. Vielä kun täällä olisi vaaleammat lattiat niin viihtyisin täällä vielä paremmin, mutta enköhän minä ne vielä lähivuosina tule saamaan! Malttia vaan..
♥ Anni

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Blog Design by Get Polished | Copyright © Dazzling and Things
BACK TO TOP