VÄHIIN KÄY

keskiviikko 20. joulukuuta 2017

Kuten otsikko kertoo, vähiin käy. Nimittäin päivät ennen jouluaattoa. Se on kyllä jännä, miten joulunaika suorastaan kiitää. Käsittämätöntä, että viikon päästä joulu on jo mennyt ja seuraavaan jouluun on taas vuosi. Koska joulu tulee ja menee niin nopeasti, mulla on ollut tapana koristella joulukuusi jo marraskuussa, jotta joulusta saisi nauttia pidempään, jo hieman etukäteen. Myös joululaulujen kuuntelu pitkin marras-joulukuuta kuuluu asiaan. Paketoitiin tässä eräs päivä paketteja joululaulujen tahdissa ja kyllähän siihen touhuun tulee siten ihan erilainen tunnelma.

Tänä vuonna meillä oli myös jo perinteeksi muodostuneet pikkujoulut. Tarjolla oli jouluruokaa sekä jouluisia rocky-roadeja, glögiä ja pipareita. Ohjelmassa oli piparinkoristelukisa, jossa eniten ääniä saaneelle jaettiin palkinto, sekä Secret Santa. Istuttiin olohuoneessa tonttulakit päässä, "Tulkoon joulu":n soidessa taustalla ja jaettiin jokaiselle oma pikkujoulupaketti, jotka myös avattiin järjestyksessä. Tunnelma oli kyllä kaikin puolin jouluinen ja noh, aika vauhdikas myös.

Mä olen ehdottomasti jouluihmisiä, kuten varmaan olette jo käsittäneet. Mun mielestä koristelu joulua varten, jouluherkut, (joita voi nauttia vaikka jo pari kuukautta ennen joulua), toivottavasti luminen maisema, glögi ja kaikessa ristiriitaisuudessaan myös pimeys kuuluvat joulunaikaan. Ilman pimeyttä eivät tuikut, kynttilät ja kaikenlaiset muut jouluvalot näyttäisi miltään!

♥ Anni

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Blog Design by Get Polished | Copyright © Dazzling and Things
BACK TO TOP