WALK-IN CLOSET

tiistai 19. joulukuuta 2017

Aloitan näköjään kotimme esittelyn vaatehuoneestani. Ja mikäs siinä, onhan tämä mun lempparihuoneitani, vaikkei se vieläkään ihan valmis ole. Meikkipöytä tulee vaihtamaan vielä paikkaa ja tietysti meikkauspeili uupuu. 

Tykkään tässä talossa erityisesti sen valoisuudesta ja avaruudesta. Onhan tässä hieman erilaista asua kun 43 neliöisessä kerrostaloasunnossa, kun on kolme makuuhuonetta keittiön, olohuoneen, pesutilojen ja parviyläkerran lisäksi. Me like it!
Muutimme tähän taloon Muuramessa heinä-elokuun vaihteessa ja olen pelkästään onnellinen tästä ratkaisusta. Matkaa Jyväskylään töihin on noin 15 minuuttia. Tykkään Muuramesta erityisesti siksi, että se muistuttaa Ikaalista, meidän kotipaikkakuntaa, joka on pieni ja asukkaita on reilusti alle 10 000. Täällä Muuramessa se 10 000 asukkaan raja meni rikki kesällä (varmaan meidän ansiosta), mutta pieni paikkahan tämä silti on. Muurame muistuttaa Ikaalista myös siksi, että kuten Ikaalista, myös Muuramea ympäröi järvet. Niin kaunista seutua. Tarvittavat palvelut löytyy täältä ja Jyväskylä kuitenkin on aivan vieressä. Olen jopa alkanut nauttimaan bussilla kulkemisesta, nyt kun on ollut vain yksi auto käytössä.

Parempaa esittelyä koko talosta tulossa myöhemmin!

Anni

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Blog Design by Get Polished | Copyright © Dazzling and Things
BACK TO TOP